mi-am zavorat fiinta intr-o PESTERA umbrita de zumzet de TANTARI si zbor nauc de PAPAGALI albi , ce imprastiau in ungherele tenebroase, nectarul dulce al TRANDAFIRILOR rupti din visteria sufletului meu. DORINTA batea la GEAM , patimasa, chemand la ea surasul ochilor si dulceata glasului ce ma cucerisera si ma incatusasera pe VAPORUL deziluziilor. miros de CARNE vibrand la atingerea degetelor ce mangaiau ireal, fara sa atinga , umplea CASA ... casa din care am naufragiat pentru a ma agata ca un CERCEL la urechile timpului ce nu mai priveste niciodata peste umar ... ca un surd ce nu aude chemarile.
elice , copil , sudoare , tigara , bucurie , sclipire, vuiet , zei , metafora , cutie
elice , copil , sudoare , tigara , bucurie , sclipire, vuiet , zei , metafora , cutie
o elice si-un copil stateau la o tigare.....bucurie mare era pe ei....sudoarea li se vedea pe frunte. sclipirea din ochii lor si vuietul trairilor interioare ii infierbantau pe zei.....vorbeau despre cutia pandorei si foloseau numai metafore.
pampers, caiet,sticla,biscuit,prieten,chitara,mouse,faina,compot,lopata
aveam un prieten care canta bine la chitara si scria intr-un caiet...ii placea sa bea din sticla si sa pape biscuiti.. intr-o zi a vazut un "mouse" :p..a luat o lopata si i-a dat in cap. a facut apoi compot din el.dar d la sperietura ce a tras-o face mereu pisu pe el asa ca atunci cand se duce sa cumpere faina ia si multi pampersi...