Concurs pentru executarea unui bust al lui Lenin.
Comisia examineaza mai multe propuneri; la un moment dat descopera cu stupoare ca unul dintre candidati s-a prezentat cu un bust...cu doi sani mari si frumosi.
- Ce-i asta, tovaraseee?? Cum iti permiti, bla, bla
- Sa vedeti, nu-s iconoclast, e doar o alegorie; de la sinul drept suge muncitorimea, de la sinul sting suge taranimea.
- Da? Si intelectualitatea?
- Pai, mi-ati comandat bust...:D
[COLOR="Red"][COLOR="DarkRed"]La o scoala pentru copii cu deficiente.
-profesorul(de matematica):cat fac 2 ori 3?
-Mariuta:4
-profesorul:nu!
-Ionel:9
-profesorul:nuu!!
-Ancuta:3
-profesorul:nuuu!!!
-Bula:6
-Profesorul:bravo!spune-le si colegilor tai cum ai calculat!
-Bula:am scazut din 10 pe 8.
[/COLOR]
[COLOR="Navy"]La ora de romana profa sp:
-Vasilescu,cat tia luat eseul?
-1 pag
-Bun.
-Gheorghescu?
-5 pag.
-Perfect!
-Ionescu?
-20.
-Nemaipomenit!
-Bula?
-50.
-Oooo.Ia citeste inceputul!
-Un cal se ducea spre ierusalim.
-Sfarsitul!
-Un cal a ajuns la ierusalim.
-Continutul!
-Tagadam,tagadam,tagadam,tagadam..."[/COLOR]
[COLOR="Olive"]Culmea fotbalului:
Sa deschizi frigiderulsi sa strigi: goooooooooool.[/COLOR]
[COLOR="Olive"]- Tata, as vrea sa-i scriu o scrisoare lui Bin Laden, dar nu stiu ARABA !
- Scrie-o în ROMANA ! Dupa cum se comporta, cred c-a facut scoala in Romania ![/COLOR]
O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune:
- Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan! Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou :
- Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile la munte si la mare.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile! Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee :
- Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri!
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie!
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ... :))=)))