Deasupra unu trib de canibali un avion are probleme cu unul din motoare.Pasageri iau cate o parasuta si incep sa sara.Fiul canibal catre tata:tata tata uite o roscata;tatal: bago in in cort;tata tata uite o bruneta;tatal: bago in cort;tata tata uite o blonda;tatal: bago in cort.Copilul indignat catre tata:poi bai tata si cu mama cum ramane;tatal: **** cu orez:D
Pe o insula plina de canibali naufragiaza un britanic. Fiind un bun cunoscator al diplomatiei, cu timpul, dupa multi ani, devine liderul lor… Intr-o zi unul din ei alearga fericit spre trib, spunandu-le celorlalti cum ca a gasit o tipa superba si vor s-o faca sarmale. Veselie mare pe insula canibalilor, numai liderul “john” nu era incantat si le spune:
- Fii mei, femeia pe care tocmai ati gasit-o va fi femeia mea, adica nevasta mea! N-o mananca nimeni!
Dupa 1 an, gagica moare de pneumonie. Iarasi fericire mare pe insula. John:
- Degeaba va bucurati, ca o ingrop!
Pe la 12 noaptea, john aude zgomot. Iese afara din cocioaba si vede canibalii sapand dupa nevasta-sa! O ingroapa iar a doua zi, la 6 metri adancime. La 12 noaptea iar, sa o dezgroape canibalii! John disperat o arde si ce ramane pune intr-o cutiuta mica !si o ingroapa. Noaptea iar, canibalii sa o dezgroape.. John:
- Ce mama dracului faceti mah acolo ?
- Hai ma sefule, da’ mai da-o dracului de treaba, nici macar un ness nu putem sa ne facem ?!