Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 6 din 9
 Prima<45678> 

Vezi primul necitit

17-04-2013,13:04
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Citat de la vulpeaargintie:

Buna,
Lolita_ro este printre primii jucatori inregistrati pe acest site. dupa atatia ani a primit ACUM block fara motiv, pentru injurii, cica. Ati verificat??? Lolita_ro nu aduce injurii daca nu este provocata!!!!!Va rog sa-i ridicati suspendarea nemeritata. Ma adresez unui admin....dati satisfactie unor persoane care asta fac...provoaca....Nu vi se pare ciudat ca un jucator vechi si constant sa fie sanctionat taman acum?Cu multumiri!Sper ca ruga mea sa nu fie in zadar... 

aaaa, si inca ceva...eu, vulpeaargintie nu pot accesa camera de whist, nu pot juca. poate se rezolva cumva. merci

2013-04-13 08:08:02 lolita_ro a vorbit foarte urat. Utilizatorul cu care te certai a fost sanctionat si el.

Nu scrie nicaieri in regulament ca ai voie sa injuri daca nu tu incepi. Folosestio limbaj nepotrivit cu regulile acestui site, suporti consecintele.

De ce vorbesti despre tine la persoana a 3-a? Sau nu este contul tau, ci doar aveti acelasi IP? Daca asa este, de unde stii ca nu a injurat?

Pe viitor cand stii ca ai gresit, dar tot postezi ca sa minti, asteapta-te la sanctiune.
O zi buna

17-04-2013,15:10
vulpeaargintie Data inregistrarii: 17/03/2012 Mesaje: 4 Offline
dezamagire

N-am negat nici o clipa ca n-ar fi contul meu. de pe lolita_ro nu puteam scrie, pt ca este suspendat, sau nu stii?  Cu ce am mintit? Cum era sa ma exprim? Ai o frustrare sau mi se pare? Ai dreptate cu un singur lucru: limbajul necorespunzator trebuie sanctionat. dar se intampla cu toti jucatorii??? Daca te-ar injura cineva incontinuu,fara motiv, cum ai suporta? Crede-ma, n-as fi crezut ca pot injura in halul asta pana am intrat pe site ul asta....de-ar fi fost sa fac eu rapoarte la toti nebunii care sunt p-aici.... In fine, imi pare rau, nu de cont...pt ca, promit ca NU voi mai accesa acest site sub nici o forma, ci de raspunsul tau, sincer, partial nepotrivit. Numai bine!    ps:  si-mi mai pare rau pt cata reclama v-am facut....

18-04-2013,12:38

"dupa atatia ani a primit ACUM block fara motiv, pentru injurii, cica."  - cu asta ai mintit, pretinzand ca nu ai injurat

Te-am avertizat ca acest comportament va fi sanctionat. O zi buna in continuare.

01-05-2013,12:21
ady_coco Data inregistrarii: 10/08/2009 Mesaje: 1 Online

nu pot sa ies dintro camera cf sa ies va rog ajutatima

14-05-2013,15:30
Electricus Data inregistrarii: 05/03/2012 Mesaje: 10 Online
tropatrop blocat

Cu scuzele de rigoare, vreau sa stiu pe cine am jignit ? Nu de alta dar..mi-e teama ca am s-o fac din nou...Daca nu mi se atrage atentia asupra greselii, eu o consider un lucru firesc !
Asadar, pe cine am jignit si cand ..ca-s tare curios. Tin sa precizez ca userul " tropatrop" imi apartine si, sincer, nu tin minte sa fi agresat prin exprimarea scrisa pe cineva...poate sa ma apar, nimic mai mult !
Totusi, daca am facut asa ceva, va rog mult sa-mi scrieti, vreau sa-mi cer scuze respectivului si sa-mi revizuiesc ....modul de exprimare .
Cu respect 
Electricus.

31-05-2013,11:53
InClub Data inregistrarii: 13/04/2013 Mesaje: 1 Offline
Sal..

Azi am primit avertizare ptr jigniri... nu mi se pare corect.. ca oricine spune k am jignit.. sa primesc avertizari.. in primul rand n'am jignit pe nimeni.. si mi s'ar parea corect sa se aduca o dovada ptr orice raport... asa oricine poate face raport... Ar trebuii sa va ganditi bn pe cn luati in seama  cu raporturile astea ...

31-05-2013,12:43

Sanctiunile nu se dau pe descrierea oferita de cel care raporteaza, ci pe continutul raportului - adica exact conversatia de la masa/ din camera / din privat care este automat copiata atunci cand raportul e facut din locul cu conversatia.

Raport de la 2013-05-30 20:10:37 in care ai spus "InClub:Iar am intrat la masa de prosti .."

07-06-2013,10:26

Asta e intrebare de Diverse. :)

12-06-2013,10:10
Candy_Cyanide Data inregistrarii: 01/01/2012 Mesaje: 1 Online

Probabil, vi s-a parut ca merge prea bine site-ul si ati mai introdus si publicitate......credeti ca nu gasim biciclete sau genti galbene si in alta parte ? o sa-l ''remediati'' pana la anulare. Eu una m-am saturat sa mai fiu cobai,atunci cand vreau sa ma destind (sau sa devin astenica) la un joc. Nu ma blocam niciodata asa cum se blocau altii;acum,de cand cu publicitatea,nu mai pot sa intru in camera de joc sau daca intru,nu pot sa utilizez chatul pt salut sau un comentariu.asa ca...''felicitari''

12-06-2013,11:21
ardilos Data inregistrarii: 29/11/2009 Mesaje: 11 Online
help

si eu la fel.am tot felul de plug-uri,nu pot intra sa joc,am dat doua mesaje  ce contact.am explicat problema.toata lumea fericita.

Pagina 6 din 9
 Prima<45678>